Martinův řízek

1. dubna 2007 v 16:24 |  Vepřové maso
  • 4 plátky vepřového masa,25dkg žampionů,sůl,pepř,vývar,velká cibule,olej,těsto na omelety
  • -plátky naklepeme,osolíme,opepříme
  • -zpěníme cibuli a opečeme maso
  • -zalejeme vývarem a dusíme 30 minut
  • -maso vyndáme a zaprášíme moukou a povaříme.Přecezenou šťávu nalejeme zpět na maso
  • -žampiony orestujeme na oleji a přidáme k masu
  • -z vajec,mouky,mléka a soli připravíme 4 omelety
  • -dáme ne talíř,do každé uložíme plátek masa omeletu přehneme a dolejeme šťávou se žampiony
  • Příloha:brambory,hranolky
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama