Maso v marinádě "Rytíře Frydáše"

1. dubna 2007 v 16:34 | od tety Jany |  Vepřové maso
  • 4 kotlety nebo kuřecí prsa
  • Marináda: 2 vejce, 3 lžíce kučupu, 3 str. česneku, 1/2 lžičky sl. papriky, 1/2 lžičky pál. papriky, 1/2 lžíčky pepře, 1 polév. lž. solamylu, 1 polév. lž. worčestru, 1 lžička soli.
  • 24 hodin marinovat
  • Smažit na oleji
  • Příloha: Opékané brambory: Oloupané celé brambory předvaříme v osolené vodě. Poté nakrájíme na čtvrtky, dáme na plech vyložený peč. papírem, pokapeme olejem a v troubě zapnuté na gril opékáme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama