Vepřový steak"Radost"

1. dubna 2007 v 16:21 |  Vepřové maso
  • 4 řízky/kýta, krkovice/,1 vejce,4 str.česneku,4 plátky šunky,2-3 lžičky hořčice, 1 káv.lžič.sojové omáčky,1/3 lžičky worčestru
  • - maso naklepat,na 3 místech naříznout,osolit,na 1 straně potřít hořčicí smíchanou s česnekem
  • - pokryjeme šunkou,celé obalíme ve vejci a 8 minut smažíme na každé straně.Vyndáme a dáme do tepla.
  • - výpeky se štávou zasypeme 1 lžící hl.mouky,osmahneme a zalejeme 2 dl vody
  • - přidáme 1 lžičku sojové omáčky 1/3 lžičky worčestru
  • - šťávou přeléváme maso
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama