Pečené maso na zelí

16. března 2008 v 15:32 |  Vepřové maso
Kousky kuřete, vepřový bůček, sůl, kmín, 3 str. česneku, 1/2 hlávky zelí, 1 velká cibule, 1 lžíce sádla.
Do pekáče dáme sádlo, nakrájenou cibuli, nakrájené zelí, osolíme , posypeme kmínem, promícháme a 15 min / 200°C pečeme v troubě. Po 15 min. dáme na zelí kousky kuřecího masa spolu s plátky bůčku. Maso osolíme, okmínujeme a potřeme česnekem. Pečeme do měkka. Příloha bramborová kaše.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama