Domácí kmínový chléb

17. července 2012 v 9:25 | Mimi |  Kynuté těsto
Suroviny:
500g hladké mouky, 1/4l vlažné vody, 3/4 kostky droždí, 1 lžíce octa, 1 lžička soli, 1 lžička cukru, 1 lžička drceného kmínu.

Postup:
Ve vlažné vodě rozpustíme cukr, rozdrobíme kvasnice a zaprášíme troškou mouky. Necháme vzejít kvásek. Pak přidáme sůl, kmín, ocet a moukou zaděláme těsto. Propracované těsto přikryjeme utěrkou a necháme kynout asi 20 min. Pak přendáme na plech s pečícím papírem, zakryjeme utěrkou a necháme ještě dokynout. Vykynutý chléb potřeme vodou se solí a posypeme kmínem nebo posypeme slunečnicovými semínky.
Pečeme při 200°C asi 3/4 hod.

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Ernesto Ernesto | Web | 28. července 2012 v 8:45 | Reagovat

Moc pěkný blog, nemá chybu.

2 embommaKire embommaKire | E-mail | Web | 14. února 2018 v 1:27 | Reagovat

where can i buy 1 viagra pill
<a href=http://viagrauga.com/>viagra for sale no prescription</a>
is it safe to take viagra with zoloft
<a href="http://viagrauga.com/">buy viagra</a>
mixing viagra with alcohol

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama